Ohita navigaatio

Horoskooppi Esimiehelle toimintakaudelle 2020-2021

Esimies (1.1.-31.12.) on syntynyt onnellisten tähtien alla, ja onnekkaimmat heistä jopa sisätiloissa. Horoskoopissa Esimies kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella erotuksena alaisesta (1.1.-31.12.). Esimiesten onni näkyy heidän sanoistaan, ilmeistään ja eleistään. Koko olemus ilmentää iloa ja sanatonta viestintää; minä olen Esimies ja siksi niin iloinen. Tähän toimintakausihoroskooppiin on koottu joitakin Esimieheen liitettäviä absoluuttisia totuuksia heistä ja heidän suhteestaan muihin tähtitaivaan astrologisiin ilmiöihin. Tämä horoskooppi on siis ilmiöpohjainen ja siksi totta.

Esimies ja Oi NAS (21.3.-19.4.): Esimiehen suhde tähän tähtimerkkiin on intohimoinen ja kestävä. Oi NAS on lyhenne Esimiehen jokavuotisesta tokaisusta, jonka sanomista hän on odottanut innolla budjetin laatimisesta lähtien. Oi Nyt Alkavat Säästöt.

Esimies ja Härkäpää (20.4.-20.5.): Esimies ei tule toimeen Härkäpään kanssa. Työsuorituksen arviointikeskustelussa Esimies laittaa Härkäpään kohdalla rastin ruutuun Työsuorituksessa on jonkin verran kehitettävää, koska siellä ei ole vaihtoehtoa Ärsyttävä jankkaaja.

Esimies ja Kaksonen (21.5.-21.6.): Esimiehellä on usein vaikeuksia Kaksosten kanssa. Ryhmään mahtuisi juuri yksi kolme vuotta täyttänyt, mutta eikös vaan lakisääteinen takuu ole napsahtamassa kahdelle alle kolmevuotiaalle. Harva tulee ajatelleeksi, että Kaksosena syntyneiden kerroin on silloin 3,5.

Esimies ja Rapu (22.6.-20.7.): Esimies ei tykkää takaperin etenijöistä. Esimies assosioi Rapuun mm. muutosvastarintaa ja vastarannankiiskeyttä. Onneksi pahin Rapukausi on kesälomien aikaan, eikä Rapula muutenkaan vaivaa.

Esimies ja Leijonaemo (23.7.-22.8.): Esimies on kyllästynyt Leijonaemon loputtomaan vaatimusten listaan. Juuri, kun Leijonaemon lapsi on saanut paikan haluamastaan toimipisteestä, Leijonaemo tekee siirtohakemuksen toiseen päiväkotiin, koska sieltä pääsee kätevämmin Prismaan, ja lepohuoneen seinän vieressä haisee melko varmasti sisäilmalta.

Esimies ja Neitsyt (23.8- 22.9.): Esimies tulee hyvin toimeen Neitsyen kanssa, koska tämä ei tee koskaan hakemusta varkaiskasvatukseen.

Esimies ja Vaaka (23.9.-22.10): Esimieheksi ei synnytä vaan kasvetaan. Jatkuvasta kasvusta parhaiten kertoo Vaaka. Muita hyviä kasvun mittareita ovat edellisen kesän vaatteet.

Esimies ja Muut (23.10.-20.3.): Esimies ei tunnetusti pysty työmäärältään keskittymään kaikkiin ihmisiin ja heidän horoskooppimerkkeihinsä. Tällä kertaa käsittelemättä jäävät Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. Esimies lupaa ottaa heidän asiansa esiin seuraavassa palaverissa, mutta sinne onkin tullut niin paljon infoa organisaation ylätasolta, että tämän porukan asioiden käsittely siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

Tarkkaavaisimmat lukijat huomasivatkin jo, että millekään horoskooppimerkille ei ole laitettu huomioita ajanjaksolle 21.-22.7. Se on sitä paljon puhuttua Esimiehen omaa aikaa.

Teksti A-J. Luhtavaara

Pakina on julkaistu Lastentarhan 2/20 Leikisti oikeesti -sarjassa, ja se ilmestyi 14.5.2020.

Lastentarha on VOL:n jäsenetu ja tilattavissa yrityksiin ja yhteisöihin kuten päiväkoteihin.