Ohita navigaatio

Varhaiskasvatuksen henkilöstön ilmoitusvelvollisuuteen koulutusta

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja aluehallintovirastot järjestävät yhteistyössä koulutuksen kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen henkilöstölle sekä kuntien ja yksityisten varhaiskasvatuksen palveluntuottajien tietosuojavastaaville.

Koulutuksessa käydään läpi 1.8.2021 voimaan tulevaa varhaiskasvatuksen henkilöstön ilmoitusvelvollisuutta koskevaa lakimuutosta ja sen toimeenpanoon liittyviä kysymyksiä.

Koulutustilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä ilmoitusvelvollisuudesta. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen 13.8.2021 mennessä osoitteeseen mirja.kivikangas(at)avi.fi.

Koulutustilaisuus on suomenkielinen ja se järjestetään webinaarina 24.8.2021 klo 12-15. Aiempi tilaisuus, joka järjestetään 19.8. on jo täynnä. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä ja saada vastauksia tarvittaessa myös ruotsin kielellä.

Tilaisuus tallennetaan. Tallennelinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen n. kaksi viikkoa koulutustilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu Aluehallintoviraston verkkosvuilta.

Sivulta löydät myös lisätietoja webinaarista.