Ohita navigaatio

Kutsu opettajien juhlaan!

Opettajien työ varhaiskasvatuksesta korkeakouluihin on ollut entistäkin tärkeämmässä roolissa viime aikoina. Opettajat ja heidän laaja-alainen osaamisensa mahdollistivat viime keväänä sen, että oppiminen ja opiskelu jatkuivat Suomessa, vaikka koulujen, oppilaitosten ja korkeakoulujen tiloja suljettiin. Opettajien osaaminen mahdollisti myös sen, että pienten lasten oppiminen jatkui päiväkodeissa.

Tervetuloa juhlimaan Suomen opettajia ja opettajuutta 5.10.2020 klo 17.00–18.00 live-lähetyksen välityksellä.

Juhlalähetys on tarkoitettu kaikille, niin opettajille kuin jokaiselle opettajuuden kentästä kiinnostuneelle.

Juhlassa kuullaan ministeritason tervehdys ja keskustellaan opettajuudesta. Etäyhteyksien välityksellä opettajat eri puolilta Suomea kertovat ajatuksiaan opettajan työn arjesta, haasteista ja iloista.  Kuulet myös maailman ensiesityksenä opettajien kunniaksi sävelletyn ja sanoitetun kappaleen.

Lähetystä voi seurata opetus- ja kulttuuriministeriön Youtube-kanavalla. Tarkempi ohjelma ja linkki lähetyksen seuraamista varten julkaistaan lähempänä ajankohtaa opetus- ja kulttuuriministeriön tapahtumakalenterissa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, Opetushallitus, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, Kuntaliitto, Professoriliitto, Tieteentekijöiden liitto, Yliopistojen opetusalan liitto YLL, Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto ja Opettajaksi opiskelevien liitto SOOL.