Ohita navigaatio

LUMATIKKA - Maksuton matematiikan opetuksen ja oppimisen täydennyskoulutusohjelma varhaiskasvatukseen!

Kohti oppijalähtöistä ja innostavaa matematiikan opetusta!

LUMATIKKA on täydennyskoulutusohjelma matematiikan parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja toisen asteen opettajille. Koulutuksen oppijalähtöiset, toiminnalliset ja konkreettiset sisällöt auttavat herättämään ja kasvattamaan oppijoittesi matikkainnostusta! Koulutus tarjoaa opetusalan asiantuntijoiden tuottaman tuoreen, tutkimusperusteisen tiedon oman opetuksesi kehittämisen tueksi.

Voit suorittaa koko koulutusohjelman (15 op) tai yksittäisiä kursseja tarpeesi ja aikataulusi mukaan täysin verkon välityksellä. Valikoima verkkokursseja alkaa aina lukukausittain vuosina 2018-2022, joten voit tarvittaessa hajauttaa opintoja useammalle vuodelle. Kursseilla voit edetä omassa tahdissa tai yhteisen tavoiteaikataulun mukaisesti.

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille maksuton. Ohjelman toteuttavat seitsemän yliopistoa ja ammattikorkeakoulua LUMA-keskus Suomi -verkoston koordinoimana. Tutustu ohjelmaan tarkemmin osoitteessa https://lumatikka.luma.fi tai kysy lisätietoja info@lumatikka.luma.fi.

Ohjelman maksuttomat verkko-opinnot voi aloittaa vaikka heti MOOC.helsinki.fi-palvelussa!

Alla listatut kevään kurssit ovat suoritettavissa 26.4.2020 saakka. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Käyttäjätunnuksen luominen MOOC-palveluun riittää.

LUMATIKKA1  – kaikkien asteiden opettajille yhteinen koulutusosio (3 op)

LUMATIKKA2 – luokka-astekohtainen koulutusosio (6 op)

LUMATIKKA3 – valinnainen koulutusosio (3 x 2 op = yht. 6 op)