Ohita navigaatio

Näin lapsi oppii tunnetaitoja! -webinaari VOL-jäsenille

Lapsi ei synny valmiiden tunnetaitojen kanssa, vaan niitä täytyy harjoitella kuten mitä tahansa muutakin taitoa. Tunnetaitojen oppiminen mm. tukee lapsen itsetuntoa sekä fyysistä ja psyykkistä terveyttä, auttaa pärjäämään opillisesti ja luomaan merkityksellisiä kaverisuhteita. Ryhmässä tunnetaitojen vahvistuminen näkyy mm. kiusaamisen vähentymisenä ja myönteisen ilmapiirin vahvistumisena. Jotta lapselle kehittyvät hyvät tunnetaidot, hän tarvitsee opettajan apua tunteiden ymmärtämiseen ja käsittelemiseen.

Tervetuloa VOL:n jäsenille tarkoitettuun webinaariin kuulemaan, miten lapsen tunnetaidot kehittyvät ja miten ryhmässä voidaan opettaa tunnetaitoja arkisissa vuorovaikutustilanteissa sekä tunnetoveilla esimerkiksi Fanni-tunnetaitomateriaaleja hyödyntäen. 

Webinaarin vetävät Fanni-tunnetaitosarjan tekijät, lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneet psykologit Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. 

Webinaari toteutetaan torstaina 10. joulukuuta klo 13.00–15.00 Zoomissa.
Mukaan mahtuu 1000 osallistujaa ja ilmoittautuminen päättyy, kun webinaari on täynnä.
Webinaarin kielenä on suomi. Ilmoittautumislinkki on lähetetty kaikille niille jäsenille, joiden jäsentiedoista sähköpostiosoite löytyy. 

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto VOL ry ja Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu.