Ohita navigaatio

Opetushallituksen Varhaiskasvatuspäivät 2021 - suunta eteenpäin

VARHAISKASVATUSPÄIVÄT 2021 – SUUNTA ETEENPÄIN

Webinaari I: Varhaiskasvatuksen pedagogiikka 14.4.2021 klo 12.00–16.00 

Webinaari II: Voi hyvin! 15.4.2021 klo 8.30–12.00

Varhaiskasvatuspäivillä 2021 kuulemme puheenvuoroja ja käymme keskustelua varhaiskasvatuksen pedagogiikasta sekä hyvinvoinnista. Perehdymme varhaiskasvatuksen ajankohtaisiin kysymyksiin, kehittämiseen ja tulevaisuudennäkymiin. Varhaiskasvatuspäivät tarjoavat korkealuokkaisia asiantuntijapuheenvuoroja, ajankohtaista tutkimustietoa  sekä hyviä käytäntöjä varhaiskasvatuksen toteuttamisesta.

Tule mukaan verkostoitumaan, hengähtämään hetkeksi ja oppimaan yhdessä – tavataan Varhaiskasvatuspäivillä verkossa! Varhaiskasvatuspäivät kokoavat yhteen varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Tapahtuma on suunnattu varhaiskasvatuksen johdossa toimiville esimiehille, varhaiskasvatuksen opettajille ja muulle henkilöstölle.

Seminariets huvudspråk är finska. Det finns parallellprogram på svenska.

Sinulla on myös mahdollisuus lähettää etukäteen kysymyksiä webinaarien teemoihin liittyen. Kysymykset pyydämme lähettämään ilmoittautumispäivään (7.4.2021) mennessä sähköisen koulutuskalenterimme kautta ilmoittautumisen yhteydessä osoitteessa www.oph.fi/koulutus.

Osallistumismaksu

  • Osallistuminen molempiin webinaareihin: 180 € + alv 24 %/hlö
  • Osallistuminen yhteen webinaariin: 95 € + alv 24 %/hlö
  • Osallistumismaksuun sisältyy kouluttajien luentomateriaalit. Valinta webinaareihin osallistumisesta tehdään ilmoittauduttaessa.

Osallistumislinkki on henkilökohtainen eikä sitä saa välittää eteenpäin. Lähetämme osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet osallistujille päivää ennen kumpaakin webinaaria sähköpostilla.

Huom. Webinaareista ei tehdä tallenteita. Opetushallitus ei vastaa osallistujien teknisistä ongelmista. Webinaarit toteutetaan Microsoft Teamsillä.

Ilmoittautuminen 7.4.2021 mennessä: www.oph.fi/koulutus

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme antamaan seuraavat tiedot:

  • osallistuminen webinaareihin
  • laskutusosoite ja sähköpostiosoite

Saat sähköpostiosoitteeseesi vahvistuskirjeen OPH:lta viikkoa ennen webinaareja. Webinaarit toteutetaan Microsoft Teamsilla.