Ohita navigaatio

Parhaat päätökset on aina tehty saunassa!

Joko olet saunonut? Tule OAJ:n saunaan! Sauna on nimittäin lämpimänä. Sauna on OAJ:n vuorovaikutteinen keskustelufoorumi, jolla myös varhaiskasvatuksen opettajat pääsevät keskustelemaan päättäjien ja muiden jäsenten kanssa. Saunan lauteilla keskustellaan rennosti ja rakentavasti lukuvuoden aikana järjestön päätöksenteon ajankohtaisista aiheista. Osallistumislinkin tilaukset on nyt käynnistetty ja kiuas on lämmin.

Sauna on perinteistesti rento, turvallinen ja mukava paikka kokoontua. Saunan lauteilla me olemme kaikki tasa-arvoisia. Sauna on epämuodollinen paikka ja mahdollistaa rennomman keskustelun vaikeista ja ehkäpä jäsenistön keskuudessa ristiriitojakin herättäväistä aiheista.

Saunassa on myös vanhastaan pohjustettu merkittäviä päätöksiä ja kuultu juhlien parhaat tarinat. Nyt sinäkin OAJ:n jäsenenä pääset mukaan näihin keskusteluihin yhdessä päättäjien kanssa.

Saunaan pääsee tilaamalla itselleen omaan sähköpostiin lähetettävän henkilökohtaisen Howspace-kutsun tästä linkistä.

Jäsenyys tarkistetaan ennen kutsun lähettämistä. Tarkistamisessa voi kulua muutamakin päivä, jos saunojia ilmaantuu kerralla paljon. Howspace-kutsu saattaa myös livahtaa roskapostiin. Mikäli linkin tilaamisessa tai Saunaan kirjautumisessa ilmee ongelmia, olethan yhteydessä OAJ:n toimistoon.

Saunaan pääsee aina uudelleen aluperin sähköpostiin lähetetyn kutsulinkin kautta. Viesti kannattaakin tallentaa!

Jos posti katoaa, voit myös mennä suoraan verkkosivulle https://sauna.in.howspace.com/ ja pyytää uuden linkin. Aktiivisten saunojien kannattaa tallentaa Sauna omalle välilehdelleen verkkoselaimessa. Howspacen verkkosivulla pyyntö toimii kuitenkin vain, jos olet alunperin saanut kutsulinkin Sauna-Howspacesta.