Ohita navigaatio

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto mukana SuomiAreenalla

OAJ on tänä vuonna ensimmäisenä ammattijärjestönä Mediahubin pääyhteistyökumppani SuomiAreenassa. OAJ nostaa kasvatuksen, koulutuksen ja tutkimuksen ajankohtaisia kysymyksiä aiempaakin vahvemmin yhteiskunnalliseen keskusteluun.

SuomiAreenassa näkyy ja kuuluu myös Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto (Lastentarhanopettajaliitto). Tule kuuntelemaan Lastentarhanopettajaliiton torivarttia tiistaina 16.7. klo 12.40-13.00 MTV-lavalle, Porin torille. Torivartissa visaillaan varhaiskasvatustietämyksestä. Torivarttiin osallistuu muun muassa Olli Luukkainen ja joukko kansanedustajia. Tilaisuuden juontaa Veera Varhaiskasvatuksen Opettaja.

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liiton puheenjohtaja Anitta Pakanen on keskustelemassa ja antamassa kyytiä lehdistä ja somesta poimituille varhaiskasvatusmyyteille yhdessä OAJ:n koulutusasianpäällikkö Nina Lahtisen kanssa SuomiAreena-ranta-lavalla to 18.7. klo 12.35-12.55. Aiheena Villit väittämät varhaiskasvatuksesta – myyttejä murtamassa. Kivojen tätien antamaa hoivaa ja herttaista puuhastelua?

Ja tietenkin paljon muuta! Selaa eri päivien ohjelmatiedot tältä sivulta ja tule itse Poriin kokemaan, mitä opetus tänä päivänä on!

Klikkaa itsesi myös OAJ:n Facebook-tapahtumaan, jonne kerätään runsaasti tietoa tapahtumasta.

SuomiAreena järjestetään 15.–19.7. Porissa.