Ohita navigaatio

Varhaiskasvatusmessut

Varhaiskasvatuksen opettajien liitto on Varhaiskasvatusmessuilla perjantaina Finlandiatalolla. Löydät meidät osastolta 11.

Osastolla kerromme liiton uudesta nimestä – Varhaiskasvatuksen opettajien liitosta. Osastolla on jaossa uusin Lastentarha, jonka liitteenä on Hyödynnä sak-työaikasi! -esite sekä toinen uutuutemme Johda pedagogiikkaa! Pedagoginen johtajuus on johtajan ydintehtävä ja varhaiskasvatuksen laadun edellytys -esite. Nämä esitteet kannattaa tulla hakemaan VOL:n osastolta ja viedä vaikka useampi omaan päiväkotiin.

Samalla voi liittyä Varhaiskasvatuksen opettajien liiton jäseneksi. Liittymällä jäseneksi messuosastolla saa Varhaiskasvatuksen opettajan kalenterin liittymislahjaksi (arvo 35 e) ja 21.9.2019–31.3.2020 liittyneet saavat lisäksi liittymislahjaksi liikunta- ja kulttuuriseteleitä 20 euron arvosta. Käyttöpaikkoja on yli 20 000 ympäri maata. Vaihtoehtoisesti voi valita lahjaksi myös 20 euron lahjoituksen Nenäpäivä-kampanjaan. Kampanjan tuotoilla jo lähes miljoona lasta on saanut opetusta ja apua koulunkäyntiin. OAJ on Nenäpäivän yhteistyökumppani.  Tästä VOL-OAJ-jäsenkampanjasta kannattaa kertoa myös kollegoille!

Nähdään perjantaina Varhaiskasvatusmessuilla!