Ohita navigaatio

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan VOL:n hyvinvointi- ja virkistystapahtumaan!

Varhaiskasvatuksen Opettajien Liitto järjestää ensi perjantaina 24. syyskuuta jäsenilleen hyvinvointi- ja virkistystapahtuman. Tilaisuus alkaa klo 18.30.  Ilmoittautumislinkki löytyy sähköpostistasi VOL-jäsenkirjeestä. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuuden luotsaa asiantuntevasti ja takuuvarmasti Ernest, Erkku Lawson. Juontaja, näyttelijä Ernest Lawson on tuttu lukuisista tv:n viihdeohjelmista ( mm. Putous, Huuma, Talent Suomi, TTK), sekä (h)Erkullisesta some-sisällöstään. Ennen tv-työskentelyään Ernest toimi ensimmäisessä ammatissaan luokanopettajana. Ernestin sydäntä lähellä ovatkin kasvatustieteet, pedagogiikka, opettajien hyvinvointi ja jaksaminen.

Karita Tykän hyvinvointiluento

Työssään Karita keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ravitsemukseen, energisen, elinvoimaisen ja stressittömän elämän löytämiseen – mielen voiman, sisäisen viisauden, ilon, oman voiman sekä positiivisen ja rauhallisen mielentilaan saavuttamiseen. Luento sisältää ohjatun mielenharjoituksen.Karita Tykkä toimii holistisen hyvinvoinnin lähettiläänä, yrittäjänä, luennoitsijana, juontajana, LCF Life Coachina, hyvinvointivalmentajana, kirjailijana, äänimaljahoitajana ja meditaatio-ohjaajana.

Jukka Poika musisoi

Jukka Poika on suomenkielisen reggaen tunnetuin ja menestynein nimi. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta nousi suuren yleisön tietoisuuteen alkaen vuodesta 2010 jättihiteillään ”Kylmästä lämpimään”, ”Mielihyvää”, ”Älä tyri” ja ”Silkkii”. Jukka Poika on mukana Vain Elämää sarjassa, jonka ensimmäinen jakso alkaa Nelosella heti tämän tilaisuuden jälkeen!

Kia Lehmuskoski ja Anssi Heikkilä

Tanssii Tähtien Kanssa – ohjelmasta tutut tanssinopettajat johdattavat tanssin pyörteisiin!

 

 

 

Miltä kuulostaisi, jos kerääntyisitte yhteiseen hyvinvointi- ja virkistysiltaan vaikka VOL-yhdistyksenä?

Koronatilanteeseen liittyvien rajoitusten poistumisen myötä sellainen on mahdollista järjestää, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen! Kerätkää sopiva joukko yhteen ja tulkaa nauttimaan yhdessä upeasta tapahtumasta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on lisätiedot ja ohjeet tapahtumaan liittymisestä. Huomaathan tarkistaa myös roskapostin, jos viestiä ei löydy!